Producten voor parel van sarrion (5)

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Sardines in Olie - Kruidenier

Sardines in Olie - Kruidenier

Clubdoos blik 125g, Natuur of Pittig
ANSJOVIS IN OLIJFOLIE - ZOUT

ANSJOVIS IN OLIJFOLIE - ZOUT

De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Abrikoos - Conventionele of Biologische Vruchten

Abrikoos - Conventionele of Biologische Vruchten

Abrikoos van kwaliteit van mei tot augustus. Vele variëteiten beschikbaar. Alle maten en verpakkingen op aanvraag. Franse productie, onder de zon van Provence. Conventionele vruchten of afkomstig uit biologische landbouw. Groothandel in fruit en groenten, leverancier abrikoos Provence, leverancier Frankrijk, verkoop abrikoos, aankoop van abrikoos, abrikoos vroege variëteit late seizoen, producent abrikozen, biologische abrikoos, biologische abrikoos, import export abrikoos, verkopen abrikozen, zoekt abrikoos Frankrijk, productie abrikoos, producent abrikoos Ardèche Abrikoos Colorado: Vroege variëteit Abrikoos Pricia: Vroege variëteit Abrikoos Wonder Cot: Vroege variëteit Abrikoos Orangered: Vroege variëteit Abrikoos Apribang: Seizoensvariëteit Abrikoos Apriqueen: Seizoensvariëteit Abrikoos Aprisweet: Seizoensvariëteit Abrikoos Bergarouge: Seizoensvariëteit Abrikoos Bergeval: Seizoensvariëteit Abrikoos Kioto: Seizoensvariëteit Abrikoos Lady Cot: Seizoensvariëteit Abrikoos Robada: Seizoensvariëteit Abrikoos Flavor: Seizoensvariëteit Abrikoos Ninja: Seizoensvariëteit Abrikoos Milord: Late variëteit Abrikoos Anegat: Late variëteit Abrikoos Faralia: Late variëteit Abrikoos Farbela: Late variëteit Abrikoos Swired: Late variëteit Abrikoos Farlis: Late variëteit
Sardines in Tomaat en Provençaalse Kruiden - Zout

Sardines in Tomaat en Provençaalse Kruiden - Zout

Sardines met de hand ingeblikt in de Provence. Product zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, zonder GGO's en zonder geïoniseerde producten. Ingrediënten: Sardines (Sardina pilchardus walbaum) 65%, water, tomatenconcentraat 8,5%, plantaardige olie, Provençaalse kruiden 0,3%, zout.